Bryllups Foto

Min passion for fotografi og romantik forenes, hver gang jeg arbejder med et brudepar. Gennem min mange årige erfaring med fotografering har jeg haft glæde af at tage billeder til en lang række bryllupper. Jeg finder hver gang det helt unikke ved situationen og bringer det op på det højeste niveau.


Gravidites Foto

Ønsker du at forevige den gravide mave - tidligt eller sent i graviditeten, så er her muligheden. Vi taler sammen inden optagelsen hvad dine/jeres ønsker er og hvad målet er med billederne. Det er op til dig, hvor meget du ønsker man skal se og hvor meget tøj du vil have på. Vi gør det, du har det bedst med. Hvis du ønsker at få taget billeder helt eller delvist uden tøj, er det vigtigt, at du har taget løstsiddende trusser og B/H på i god tid inden, således at der ikke er mærker i huden.


Måneds Foto

Forandring fryder - og med et månedsfoto af den lille ny, er det nemt at følge forandringen. Ved 1. fotografering får i et album til 12 billeder, og efter hver fotografering får i 1 stk. 9 x 12 cm. billede som vi sætter i Jeres album. Optagelse én gang om måneden i 12 måneder.


Børn & Unge Foto

At fotografere børn og unge, er en dejlig udfording. Der er ikke to børn som er ens og det er her min erfaring og store tålmodighed hjælper med af børnene hurtigt føler sig trykke og vi får nogle dejlige og naturlige portræt fotos.


Skole Foto

Atelier Egtved har over 30 års erfaring inden for skole- & institutions

fotografering, så vi er ikke ked af, at kalde os specialister i skole-

foto. Det er NEMT at samarbejde med Atelier Egtved, også når

det glæder skolefoto. Vi er lokale og dermed også mere fleksible.

Et samarbejde med os, betyder at vi sammen finder den løsning

der passer jeres skole bedst. Høj kvalitet fra start til færdige

billeder Vi gør meget ud at belaste hverdagen i skolen/

institutionen mindst mulig på fotodagen, så alle får en god

oplevelse. At levere billeder i højeste kvalitet, kræver at

fotografen kan mere end at håndtere sit kamera, han skal

være i stand til at ”fange” elevens-/barnets bedste udtryk

på meget kort tid. - Og det kan vi! Vi levere altid billederne

i den størrelse de bestilles i, og ikke i ark som kunden selv

skal klippe ud med køkken saksen efter levering.

Digital Fremkaldelse

Fremkald dine digital billeder på vores online bestillings system. Her kan du bestille billeder i alle størrelser og alt laves i vores top moderne fotolaboratorium. Du kan også bestille julekort og års kalendere og meget meget mere.


Rammer

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af rammer i forskellige størrelser og prisklasser. Vi samarbejder med Danmarks førende ramme producenter Axel D. Jensen, Høi Rammer og Snejbjerg Rammefabrik. Vi indrammer alt og laver passepartouer i special mål.


Batterier

Om det drejer sig om special batterier eller de mere almindelige, så har vi dem.


Skilte - Banner - Bilreklamer - Roll-up's og meget mere

Atelier Egtved startede tilbage i 2014, en ny butik i butikken. Egtved Skilte Design, som faktisk "bare" var tænkt til at hjælpe vore kunder med simple klistermærker. MEN manglen på en skiltemager i lokalområdet, viste sig at være større end forventet..


I dag producere Egtved Skilte Design, en bred vifte af forskellige produkter til både private, samt små og mellem store virksomheder. Vi producere bl.a. Bilreklamer, PVC Banner, Roll-up's, store og små klistermærker til et hvert formål, Posters og flyers samt butiks facader.